Word Impact Coach

Zelf gecertificeerd Coach worden voor het Passie Profiel?

Kom naar de vrijblijvende online informatieavond op dinsdag 7 mei a.s. om 20:00. Meld je hieronder aan.

We leven in een tijdperk waarin de oude waarden van hard werken, vaste baan, carrière maken en sparen voor later steeds minder met ons resoneren.

Gelukkig zijn in je werk, voldoening, zingeving en vrijheid zijn waarden die belangrijker zijn dan ooit.

Onderzoek laat zien dat bijna 40% van de werknemers niet tevreden is met hun baan. Dat zijn er zo’n 3,6 miljoen alleen in Nederland. Volgens de Arbo Unie valt in 2030 een kwart van de werknemers uit met stress of overbelasting. TNO noemt burn-out volksziekte nummer 1.

Zo’n arbeidsmarkt is onhoudbaar en we zien dat meer en meer mensen bezig zijn met de vraag: Wat wil ik nou echt?

Daarom is er een enorme vraag naar goede, moderne loopbaanbegeleiding die aansluit bij deze tijd waarin we leven.

Het Passie Profiel sluit perfect aan bij dit tijdperk waarin we steeds bewuster worden, meer aan zelfontwikkeling doen en vanuit ons hart willen leven in plaats van puur vanuit ons hoofd.

Wil jij jouw steentje bijdragen en ook anderen gaan begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf en hun passie?

Dan is de opleiding tot Impact Coach wellicht voor jou.

Wat is een Impact Coach?

Als zelfstandig werkende Impact Coach gebruik je de methode van het Passie Profiel om mensen die vastzitten in een baan die geen energie en voldoening meer geeft te begeleiden naar meer zelfkennis, helderheid over hun passie, talenten & unieke bijdrage aan de wereld en een plan om dat ook daadwerkelijk te gaan verwezenlijken.

Na succesvolle afronding van de opleiding ben je gecertificeerd en mag je zelfstandig mensen gaan begeleiden. Je werkt niet in dienst van het Passie Profiel, maar helemaal voor jezelf vanuit je eigen coaching praktijk. 

Je bent aangesloten bij onze hechte community van Impact Coaches die elkaar steeds verder helpen, krijgt jaarlijkse bijscholing en alle kennis en tools om een succesvolle coaching praktijk neer te zetten.

Voor wie?

De belangrijkste eis om toegelaten te worden tot de opleiding tot Impact Coach is dat je al een coachingsgerichte opleiding afgerond hebt of een achtergrond hebt in psychologie, NLP, ACT, systemisch werk of iets vergelijkbaars.

We verwachten dat je al kennis hebt van gesprekstechnieken en ook al tools in huis hebt om coachees te helpen met het identificeren en oplossen van mentale en emotionele blokkades.

Ervaring als coach is een pré, maar geen vereiste.

Bas passieprofiel

Wanneer?

De volgende opleiding start op woensdagavond 5 juni en bestaat uit 8 online bijeenkomsten van steeds 2 uur. Daarna zijn er elk kwartaal Q&A en brainstorm sessies met alle Impact Coaches. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.

Business Accelerator

Optioneel bieden we als vervolgtraject een business accelerator programma aan. Daarin leer je stap voor stap je (nieuwe) coaching praktijk op te gaan zetten en te ontwikkelen tot een professioneel bedrijf dat de juiste klanten aantrekt die bij jou passen.

We werken samen aan thema’s als je doelgroep, missie & visie, positionering, pitch, aanbod, marketing funnel, opt-in, conversiemethode, branding, website, content/social media, financiën, tools, processen en sales.

“We geloven dat iedereen met de juiste ondersteuning de capaciteit heeft om zijn echte passie te ontdekken en deze om te zetten naar een inkomen en een mooie levensstijl.”

Bas Smeets, bedenker van het Passie Profiel

“Hoe zou het voor je voelen wanneer je precies wist hoe je Impact kunt maken voor een specifieke groep klanten die dringend hulp nodig hebben, graag betalen voor die hulp en je daarna ook nog eens aanbevelen bij anderen? En je daarvoor alle hulpmiddelen aangereikt krijgt, zodat je die niet zelf hoeft te maken?”

En dat samen kunt doen met een fijne groep gelijkgestemde professionals om van elkaar te leren?