Gratis Oriëntatiegesprek

Loopbaan advies met Het Passie Profiel

Start met het meest complete loopbaan traject van Nederland.  Samen gaan we in 3 maanden naar helderheid over wie je echt bent, jouw unieke talenten en het werk waar jij je écht op je plek gaat voelen. Durf je?

  =

  Vraag jij je af: Wil ik mijn huidige werk nog wel jaren blijven doen?

  =

  Of: Van welk soort werk word ik écht gelukkig en wat kan ik met mijn talenten en vaardigheden?

  =

  Is het wel realistisch om een carrière switch te maken, zonder er op achteruit te gaan qua inkomen?

  =

  Heb je al eerder coaching of trajecten geprobeerd, maar zonder concreet resultaat?

  Vraag dan hieronder direct een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met een gecertificeerde coach in jouw regio!

  Moderne Loopbaancoaching met Het Passie Profiel

  Vul het formulier in om een gratis oriëntatiegesprek met een gecertificeerde Passie Profiel coach aan te vragen.

  In zo'n vrijblijvend gesprek dat online of live op locatie plaats vindt krijg je al verrassende inzichten over je eigen carrièrepatronen, onbewuste blokkades die je tot nu toe tegenhielden om je richting te vinden én daar iets mee te gaan doen en een roadmap om dit thema nu voor eens en altijd aan te pakken.

  Alleen wanneer er een klik is met de coach en we zeker zijn dat we je kunnen helpen, zullen we je daarna een aanbod doen om samen te werken. Of je daarop in gaat, is natuurlijk helemaal aan jou.

  Wat is het Passie Profiel traject?

  Het Passie Profiel is de moderne, assessment-vrije methode die nieuwsgierige en gedreven professionals met carrièretwijfels helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken zodat ze hun inkomen kunnen gaan verdienen met werk dat past bij wie ze werkelijk zijn.

  In een persoonlijk 1-op-1 traject begeleidt een gecertificeerde Impact Coach je in 3 maanden naar de kern van wie je werkelijk bent, helderheid over je talenten & vaardigheden, een super concreet geformuleerde passie/werkrichting, een plan van aanpak EN een innerlijk gevoel van rust en vertrouwen.

  "Uit eigen ervaring de meest waardevolle partij die je kan hebben voor als je wil uitvogelen welke kant je op wil qua werk."

  Jurgen Verdurmen, hervond zijn passie als grafisch vormgever

  "Ik was meteen enthousiast over de kwaliteit van het traject. Als docent ben ik natuurlijk kritisch, maar het zat gewoon goed in elkaar. Ik ontdekte dat ik echt moet gaan ondernemen."

  Paulien Knol, maakte de switch van docent naar veelgevraagd spreker over werkgeluk in het onderwijs

  Ontmoet onze Impact Coaches

  Nadine

  Waar word jij nu écht gelukkig van?

  Impact Coach

  Nadine

  Iemand vertelde me ooit: “Het leven is bedoeld om gemakkelijk te zijn”. Dit betekent voor mij dat het nooit te laat is om voor jezelf te kiezen, om het roer om te gooien, om écht gelukkig te zijn.

  Ik heb het roer omgegooid en mijn passie gevonden: anderen helpen het leven te creëren dat zij willen. Vanuit hun eigen kracht en talenten, op hun eigen unieke manier. Dat gun ik iedereen en voor mij is er niets mooier dan dat.

  Weten wat jou gelukkig maakt, in je werk en in je leven. Dat wil jij toch ook?

  Astrid

  Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig?

  Impact Coach

  Astrid

  Ik zat net al jij misschien, ook ooit vast in een baan die mijn hart niet echt raakte. Totdat ik ontdekte dat mijn ware passie lag in het begrijpen van hoe ons brein werkt.
  Als gecertificeerd NLP-trainer vind ik het geweldig om anderen te ondersteunen zichzelf met deze kennis beter te leren kennen, zodat ze oa werk kunnen vinden dat écht bij hen past.

  In mijn coaching werk ik altijd op maat, met alle aan tools en methodieken die ik als trainer tot mijn beschikking heb. Het resultaat? Velen hebben het roer omgegooid onder mijn begeleiding doordat ze hun passie zijn gaan leven.

  Mijn persoonlijke filosofie is simpel: werk wordt genieten als het in lijn is met wie je echt bent. Laten we samen ontdekken hoe jij jouw volledige potentieel kunt bereiken en kunt genieten van het werk dat écht bij je past.

  Merlijn Angad Gaur

  “It is about finding the essence of who you are.”

  Impact Coach

  Merlijn

  Merlijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in HR, persoonlijke ontwikkeling en muziek. Voordat hij zijn eigen bedrijf Musical Minutes begon was hij werkzaam als Head, Talent Acquisition bij de OPCW in Den Haag.

  Voor Merlijn is het essentieel om uit te zoeken wat mensen werkelijk drijft en motiveert. In zijn coaching brengt hij het Passie Profiel en muziek samen: “Voor mij gaat het erom ervoor te zorgen dat de mensen met wie ik werk het gevoel hebben dat ze worden gezien om wie ze zijn, hen te helpen hun doel te vinden, en samen te zoeken op welke plek en op welke manier ze het beste kunnen bijdragen, met echte voldoening.”

  Belinda van Diem

  "Find the job that does honor your time and talent"
  Sarah Centrella

  Impact Coach

  Belinda

  Wil jij je loopbaan verbeteren, van carrière veranderen of simpelweg meer voldoening uit je werk halen? Als loopcoach help ik je graag bij vragen rondom jouw loopbaan.

  Loopbaancoaching gaat over jou, jouw werk en alles wat je daar in tegen komt. Jij staat centraal. Ik werk met Het Passie Profiel, een loopbaantraject voor jou als zelfbewuste professional. Ik bied je een luisterend oor, zonder oordeel en een persoonlijke benadering in een vertrouwde omgeving. Ik vind het belangrijk dat jij je bewust wordt van je dilemma’s en wat je zelf kunt doen om deze te overwinnen. Maar zeker ook van je kwaliteiten en hoe je die nog beter kunt inzetten. Daarbij hanteer ik een praktische aanpak die je in staat stelt met kleine stappen vooruit te komen. Dat het ook voelt als iets dat haalbaar is en blijvend effect kan hebben. Dat vraagt van jou commitment, jouw tijd en aandacht zijn bepalend voor het succes. Ik ben er om je hierin te begeleiden en supporten.

  Gerard Jasperse

  Ken je dat gevoel van “is dit het nou?”

  Impact Coach

  Gerard

  Iemand zei ooit tegen me: “Als er een deur dichtgaat, gaan er meerdere open.” En dat is precies wat er gebeurd is. Natuurlijk, het vergde moed en ik moest mijn zogenaamde zekerheden opgeven, wat behoorlijk spannend was. Maar samen met de hulp van het Passieprofiel heb ik stap voor stap mijn weg gevonden. En geloof me, het leven wordt zoveel mooier en spannender als je werkt vanuit je persoonlijke passie.

  Nu ben ik 54 jaar en in plaats van te denken: “Ik moet nog 13 jaar en 3 maanden werken tot mijn pensioen,” denk ik nu: “Ik hoop nog zeker 20 jaar met plezier te mogen werken in de dingen die ik doe.”

  Ik wens je alle succes en geluk op jouw pad naar meer voldoening en passie!

  Anouk

  "Your mind is a garden. Your thoughts are the seeds. You can grow flowers or you can grow weeds."

  Impact Coach

  Anouk

  Ik ben Anouk en ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Ik heb mijn passie gevonden in het coachen. Ik leer je hoe je betere keuzes in je werk en in je leven kunt maken. Door te luisteren naar je gevoel, door het vergroten van je zelfvertrouwen, door het veranderen van je overtuigingen in de hedendaagse, hectische wereld.

  Ik werk intuïtief, kan goed luisteren en gebruik daarbij coachtools uit NLP, familieopstellingen en mBIT (meerdere brein integratie technieken), die je dagelijks kunt inzetten en waarbij ook diepere lagen naar boven mogen komen.

  Carolien

  “The garden of the world has no limits except in your mind.”

  Impact Coach

  Carolien

  Carolien Omidi studeerde Nederlands en heeft 17 jaar in Iran gewerkt als correspondent, schrijver, columnist en docent. Carolien is niet alleen gefascineerd door schrijven en doceren, maar ook door de veelzijdigheid van de menselijke geest. Daarom heeft ze diverse opleidingen gevolgd op het gebied van onder meer NLP, yoga, coaching and hypnotherapie. Met veel enthousiasme en toewijding coacht ze professionals die op zoek zijn naar werk dat aansluit bij wie ze ten diepste zijn.

  Zit jij al langer vast in een baan of carrière die steeds minder voldoening geeft?

  Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan met één van onze loopbaancoaches.

  Ervaringen

  "Dit traject helpt je om terug te gaan naar wie je in essentie bent, waar je passie ligt maar helpt je ook om te komen tot een diepe rust en vertrouwen om een nieuwe onbekende weg in te mogen slaan. Ik kan het traject dan ook aan iedereen die met eenzelfde gevoel zit van harte aanbevelen."

  Kjell Emonts, begon voor zichzelf als coach in persoonlijk en zakelijk leiderschap

  "Voor het traject werd ik echt geleefd en zat ik vast in mijn werk. Ik wist dat het roer om moest maar niet hoe ik dat moest gaan aanpakken. Nu na het traject leef ik mijn leven weer, heb ik weer de rust gevonden, waar ik zo op zoek naar was. En het aller belangrijkste, ik heb mijn passie gevonden."

  Patricia van Sinttruijen, van medewerker supply chain naar HSP Coach

  ACTIEF SINDS 2010

  De methode voor Het Passie Profiel is sinds 2010 in ontwikkeling en gebaseerd op gedegen onderzoek, de kennis van talloze experts en jarenlange praktische toepassing met meer dan 1000 klanten.